Welkom bij Klasse Leer, uw bestemming voor hoogwaardige lederen producten. Bij Klasse Leer zijn we trots op het gebruik van alleen de beste materialen en deskundig vakmanschap om producten te creëren die zowel duurzaam als stijlvol zijn.
Gratis wereldwijde levering
Promoties, bonussen en kortingen
Gratis geheime beloning
Kaart
Presenteert aan onze
Klanten

Over ons

Onze reis begon met een passie voor leer en de wens om producten te creëren die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook de tand des tijds doorstaan. Met dit doel voor ogen zijn we op zoek gegaan naar de beste materialen en hebben we samengewerkt met vakmensen om onze visie tot leven te brengen.

Wij geloven dat de schoonheid van leer ligt in de natuurlijke imperfecties en het unieke karakter. Elk van onze producten is ontworpen om de schoonheid van leer te laten zien en tegelijkertijd een praktisch doel te dienen. Van tassen en portemonnees tot riemen en accessoires, onze producten zijn ontworpen om je stijl aan te vullen en een statement te maken.

Bij Klasse Leer zetten we ons in voor ethische en duurzame praktijken. We betrekken ons leer van vertrouwde leveranciers die onze waarden delen en ervoor zorgen dat onze productieprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Waarom voor ons kiezen

95% Van uitstekende recensies
2k Meer omzet
100% Tevreden klanten

We zijn gepassioneerd door onze producten en zijn trots op elk detail, van de selectie van materialen tot de afwerking. Ons doel is om onze klanten producten te bieden waar ze jarenlang van kunnen genieten.

Dank u voor het kiezen van Klasse Leer. We hopen dat je net zoveel van onze producten houdt als wij.

Onze kwaliteitsbelofte

Bij Klasse Leer zijn we er trots op premium lederen producten te leveren die met de grootste zorg en aandacht voor detail zijn vervaardigd. Onze toewijding aan kwaliteit is onwrikbaar en we garanderen dat elk artikel dat u bij ons koopt, aan uw verwachtingen zal voldoen of deze zal overtreffen. Van luxueuze handtassen tot duurzame jassen, onze producten zijn gemaakt van de beste materialen en ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Winkel met vertrouwen in de wetenschap dat uw tevredenheid onze topprioriteit is.

#@Shop op Instagram